Hallo! Ik ben een enthousiaste, gedreven freelance User Experience (UX) designer met ruim 20+ jaar relevante ervaring!

Mijn werkzaamheden van de afgelopen tijd zijn o.a. voor Liberty Global, Citybeacon, PLUS Retail, OutdoorXL (+ 30% conversie na 16+ maanden optimalisatie) ,Het Financieele Dagblad, de ANWB, Holland at Home, Gloeilampgoedkoop (+ 40% na redesign) , Mango Mobility en Voordeelhelmen.

baymard-certified Update 2020: ik ben in te huren als UX Designer en ook als Baymard E-Commerce UX Professional (voor het analyseren, optimaliseren en visueel naar een hoger niveau brengen van uw webwinkel).

Mijn ruime ervaring als UX designer is nog breder met deze unieke E-Commerce specifieke certificering. Optimaliseer de online conversie van uw webwinkel op alle mogelijke vlakken. Van de site navigatie tot aan de PDP en de PLP en natuurlijk van de gehele checkout flow. Deze optimalisatie gebeurt op basis van de toegepaste kennis van 61.000+ (!!) uur grootschalig Internationaal E-Commerce UX onderzoek.  Succes en een FORSE conversieverhoging zijn gegarandeerd!Certificeringen

Naast mijn ruime ervaring onderscheiden mijn internationale unieke en relevante certificeringen mij op het gebied van User Experience Design, Usability en E-Commerce User Experience.


CUA (Certified Usability Analyst) ,
CXA (Certified User Experience Analyst)
Baymard E-Commerce UX Professional

#cua #cxa #gebruiksvriendelijk #conversieoptimalisatie

Sven Buschgens

Sven-Buschgens

Website design

Als User Experience (UX) & Interaction designer met bijna 20 jaar ervaring realiseer ik professionele websites die uw doelgroep bereiken en zorgen voor een betere conversie. Passende, eigen en onderscheidende oplossingen voor MKB bedrijven en particulieren. Ik ontwerp, bedenk en optimaliseer alle handelingen die een gebruiker met uw website doorloopt en zorg dat de bezoekers overgaan tot actie, terugkomen en loyaal aan uw website blijven.

View Sven Buschgens, CUA, CXA's profile on LinkedIn